Om oss

Bästa banttis och koulu finns mitt i Oulu

Bästa färdigheterna för framtiden och livet för våra barn

Vi har det bästa campuset för alla

Vi erbjuder en svenskspråkig lärstig av högsta klass, från barnträdgårdens nyckelpiga till gymnasiets student. Vi jobbar i en motiverande och inspirerande miljö med den modernaste utrustningen och de modernaste metoderna. Dessutom har vi den mest kompetenta och engagerade personalen. Flexibilitet och glädje genomsyrar verksamheten, som vi alla tillsammans utvärderar och utvecklar kontinuerligt. Vi är bäst.

Vi i Uleåborg och världen

Med rötterna i den finlandssvenska kulturen syns och hörs vi lokalt, nationellt och internationellt. Vårt aktiva partner- och samarbetsnätverk erbjuder flexibla och mångsidiga studiearrangemang som förverkligar individuella ambitioner över gränser. Vi är attraktiva.

Vi är en stor familj

Hos oss är du en del av vår stora familj av barn, elever, studerande, personal, vårdnadshavare och alumner. Vi trivs och arbetar aktivt tillsammans. Det råder en positiv anda med öppenhet och respekt. Alla blir sedda, här får du vara den du är. Delaktighet och tid för varandra skapar trygghet och trivsel. Vi känner varandra och värnar om varandra. Vi mår bra.